Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Accordeonist Huren

€250

p.p. incl. BTW

Boek een accordeonist op locatie voor echte Hollandse gezelligheid. Alle klassiekers komen voorbij! Nu ook te boeken in combinatie met een smartlappen workshop. Laat een accordeonist spelen op uw feestje, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. Van “het kleine café aan de haven” en “de vlieger” tot aan “je loog tegen mij” en de “Zuiderzee(ballade)”. Een meezing feest!

Boek een accordeonist voor uw feest, bruiloft of verjaardag voor een typisch Hollands sfeertje!
Al vanaf € 250,00 euro te boeken
Verzoeknummers en maatwerk mogelijk
Ook mogelijk als meezing programma
Repertoire

Om een indruk te geven van de verschillende genres kunt u hieronder een aantal voorbeelden vinden van het repertoire.

Nederlandstalig / Amsterdams
De olieman
Mijn wieggie was
Pikketanussie
Ik voel me zo verdomd alleen
Oh Johnny
Geef mij maar Amsterdam
Johnny Jordaan & Willy Alberti

Nederlandstalig / Zeemansliedjes
Bloody Mary
Voordat we varen gaan
Haring is zo bon bon bon
Zeemeermin
Kale Greet

Nederlandstalig / Smartlappen
De fles
Ach Vaderlief
Een vriend
Patsy
Het broekie van Jantje

Het betere lied
De commensaal
De zusters Karamazov
Malle Babbe
Ik zou wel eens willen weten
Laat me

Nederlandstalig / Nostalgie
Veel mooier dan het mooiste schilderij
De Zuiderzeeballade
Als op het Leidscheplein
De Vlieger
Weet je nog wel die avond in de regen
Merck toch hoe sterck

Engelstalig
Something stupid / Beetje dom
Mr. Sandman
Give me 5 minutes more
The wild rover
Sweet Georgia Brown

Franstalig
Chanson pour l’Auvergnat
J’ai rendez-vous avec vous
Chansons d’amour
Mr. le President
For me formidable

Bekijk video('s)

Een accordeonist huren? Maak er ’n echt Hollands feestje van!

Op zoek naar echte Hollandse gezelligheid? Mooie nostalgische muziek, Amsterdamse liedjes uit de Jordaan of gewoon gouden smartlappen toppers? Boek een accordeonist op uw eigen locatie via feestbureau.nl! Leuk als entertainment op uw verjaardag, bedrijfsfeest, receptie, huwelijk of als tip voor een jubileum. Onze professionele accordeonisten zorgen altijd voor een onvergetelijk feestje.. en dat altijd voor de scherpste prijs!

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een smartlappen workshop te boeken. Aan de hand van een 1,5 uur durende workshop volgt u een workshop smartlappen zingen, inclusief tekstboekjes. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om deze tekstboekjes te personaliseren. De nummers die gespeeld en gezongen worden, met of zonder de workshop, kunt u vooraf bespreken.

Neem contact op voor de mogelijkheden, want onze accordeonisten spelen bijvoorbeeld ook in duo of trio combinatie, Franse chansons of Engelstalig! Wij geven uw graag vrijblijvend advies om van uw evenement een succes te maken. Hebben wij u een accordeonist aangeboden via een offerte per mail? Bevestig uw aanvraag dan via de mail of telefonisch om uw boeking in orde te maken.

Naast het inhuren van een accordeonist bieden wij nog veel meer mogelijkheden in het thema Holland. Bekijk bijvoorbeeld onze complete ‘Ik Hou van Holland quiz’ die u op uw eigen locatie kunt boeken.

Waarom een accordeonist boeken?

Er zijn verschillende redenen waarom het leuk kan zijn om een accordeonist te boeken voor een evenement of optreden. Hier zijn enkele mogelijke redenen: Een accordeon is een uniek en sfeervol muziekinstrument dat vaak wordt geassocieerd met muziek uit specifieke culturen of regio’s, zoals de Oost-Europese klezmermuziek of de Franse chansons. Dit kan een leuke en interessante toevoeging zijn aan een evenement of optreden.

Een accordeonist kan een grote verscheidenheid aan muziekstijlen spelen, van klassiek tot pop en jazz. Dit kan ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is en het publiek kan meezingen en dansen op bekende nummers.

Een accordeonist kan een levendige en interactieve optreden geven, wat kan bijdragen aan de sfeer van een evenement. Het accordeon is een instrument dat makkelijk mee te nemen is en daardoor is het mogelijk om op verschillende locaties op te treden.

Een accordeonist kan een leuke en onverwachte toevoeging zijn aan een evenement of optreden. Als de accordeon niet vaak wordt gehoord op het evenement of optreden, kan het een verrassing zijn voor het publiek en het kan bijdragen aan de unieke sfeer van het evenement.

In samenvatting kan het leuk zijn om een accordeonist te boeken vanwege het unieke en sfeervolle muziekinstrument, de verscheidenheid aan muziekstijlen die ze kunnen spelen, de interactieve optredens die ze kunnen geven en de leuke en onverwachte toevoeging die ze kunnen zijn aan een evenement of optreden.

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje