Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Brassband boeken of huren? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een brassband boeken

De Brassbands die via Muziek Centrum Nederland, als onderdeel van feestbureau.nl, te boeken zijn, zijn professionele gangmakers! Kun jij zoiets wel gebruiken op jouw te organiseren evenement? Vraag dan een offerte aan voor de Brassband van jouw keuze. Wanneer je op zoek bent naar bijpassende acts, bevelen we je van harte aan om ook de rest van het aanbod op onze website te bekijken. Vraag eventueel naar de mogelijkheden op gebied van maatwerk, ons organisatieteam staat voor je klaar!

De energie spat van onze Brassbands af! Het is dan ook moeilijk stilzitten wanneer een brassband van jouw feest of evenement een waar Caraïbisch zomercarnaval weet te maken! ‘Shake it’ op de ritmische klanken van de percussie en blaasinstrumenten. Ttropisch uitgedoste danseressen -vaak optioneel te boeken, bekijk per band de mogelijkheden- laten je zien hoe het moet. Een brassband huren geeft een extra swingende dimensie aan bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of grootschalig evenement.