Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Vind de perfecte coverband voor uw bruiloft, feest, of bedrijfsfeest!

Een coverband boeken

‘Coverband’ is een breed begrip, elk denkbaar nummer kan immers gecoverd worden. Niet voor niets hebben we een brede portefeuille aan coverbands van topkwaliteit, elk met zo hun eigen muziekrepertoire. Echte partynummers, Hollandse hits of juist Rock- of Soulklassiekers. Deze stuk voor stuk unieke coverbands hebben als enige overeenkomst dat ze met een gezonde portie enthousiasme én professionaliteit top entertainment verzorgen! Wat zijn je wensen? Akoestische muziek, een meerkoppige live band of dijken van stemmen die begeleid worden door backing tracks; bespreek gerust met ons de mogelijkheden!

Met een goede coverband maak je van elke bruiloft, jubileum of personeelsfuif een onvergetelijk feestje. De enthousiaste leden van onze verschillende coverbands popelen om met jouw favoriete covers de gasten te trakteren op een muzikaal spektakel. Dat wordt meezingen én swingen geblazen!