Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Dansact inhuren? Boek danseressen, dansers of complete dansacts voor uw eigen evenement! Ook voor maatwerk entertainment op uw eigen locatie!

Dansers inhuren?

Op zoek naar unieke acts of professionele dansers voor evenementen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op als u maatwerk wenst! Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook een complete dansgroep boeken. Naast gemixte groepen bieden wij ook de mogelijkheid om danseressen te huren, dansers te huren, een flashmob te organiseren, speciale dans acts (denk aan vuurspuwers) of dans- en lichtshows. Bespreek uw wensen en laat ons een offerte voor u opstellen, altijd voor de scherpste prijs!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
– onze robot dansact
– moulin rouge dansshow
– Burlesque danseressen
– Line dance of country
– Disco dansers en danseressen
– Rock & Roll dansshow
– Salsa/Latin dansshow
– Dansshow op maat
– Michael Jackson (bijvoorbeeld onze Thriller zombies)
– typische Las Vegas danseressen

Of u nu op zoek bent naar gogo danseressen, achtergrond danseressen, een hilarische of juist een indrukwekkende dansgroep; wij bieden het beste entertainment voor uw opening, festival, bedrijfsfeest of bijvoorbeeld uw huwelijk! Naast onze dansers en danseressen kunt u ook een maatwerk act met ons bespreken. Bekijk ons aanbod aan dansacts of neem contact op voor de verdere mogelijkheden.