Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Dixieland band huren of boeken? De beste bands voor de scherpste prijs!

Een Dixieland band boeken

Boek bij ons een dweilorkest of fanfare! Helemaal in de feeststemming geraakt bij het ontdekken van een van onze Dixieland bands? Van het boeken bij Muziek Centrum Nederland raak je al even vrolijk gestemd. Ons organisatietalent zorgt ervoor dat de band van jouw keuze op de juiste tijd en plaats aanwezig is om een spetterende show weg te geven. In overleg nemen wij ook graag het organiseren van bijkomende faciliteiten van je over. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Een meerkoppige muziekformatie zoals die van een Dixieland band houdt de sfeer er pas echt goed in! De Dixieland muziekstijl wordt gekenmerkt door swingende, door blaasinstrumenten gedomineerde deuntjes waar je wel vrolijk van móet worden. En dat is precies wat je van onze verschillende bands in deze categorie kunt verwachten. Wij raden een Dixieland band aan voor extra feestelijke gelegenheden, zoals de opening van een nieuwe zaak, een bruiloftsfeest of een swingend festival!