Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Een muziek duo inhuren? Bekijk de mogelijkheden!

Een duo boeken

Geen plek voor de voltallige bezetting van een van onze bands, maar kun je net een beetje meer volume gebruiken dan met een solo artiest? Onze tip: boek een duo! Bekijk hier rustig ons aanbod van de verschillende tweekoppige bandjes. Heb je interesse in het boeken van een complete organisatie inclusief op- en afbouw, faciliteiten en bijvoorbeeld fotografie of catering? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Maatwerk is een van onze stokpaardjes; neem daarvoor altijd vrijblijvend contact met ons op.

Met zijn tweeën is alles leuker, toch? Onze muzikale duo’s zijn in ieder geval perfect op elkaar ingespeeld en daardoor altijd een daverend succes! Dit kan ook niet anders met de mate van toewijding, professionaliteit en enthousiasme van de door ons speciaal geselecteerde duo artiesten. In ons aanbod vind je muziekduo’s in allerlei soorten en maten; van meerstemmige zangduo’s en stijlvolle Jazz muzikanten tot feestduo’s met ongedwongen party hits van toen en nu.