Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Bekijk meer van onze activiteiten voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bijvoorbeeld verjaardag

Bij ons kunt u ook een bedrijfsuitje organiseren!

U bent de uitverkorene om een bedrijfsuitje te organiseren voor uw collega’s? Dat kan vaak een moeilijke klus zijn!

Wat past er het beste bij de groep? Zitten er voornamelijk vrouwen in de groep of bestaat hij voornamelijk uit vrouwen? Wat is de leeftijdscategorie en moet het een actief, ludiek of sportief uitje zijn? Heeft u een klein budget en zoekt u een betaalbaar en goedkoop groepsuitje? En moet er bijvoorbeeld nog een bepaalde boodschap worden uitgedragen tijdens dit personeelsuitje.

Bent u op zoek naar leuke tips voor een speciaal diner, groepsuitje, workshop, teambuilding activiteiten voor uw vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teamuitje of bijvoorbeeld een familie uitje? Bezoek dan website van www.specialtours.nl. Of klik bijvoorbeeld meteen door naar tips voor een Amsterdamtour.nl, een Uitjes Utrecht voor een bedrijfsuitje in Utrecht of bijvoorbeeld een Specialtours bedrijfsuitje in Rotterdam of een origineel vrijgezellenfeest in Amsterdam voor mannen en vrouwen.

Gelukkig kunnen wij u als evenementenbureau u uit de brand kan helpen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voldoende kennis om u op de juiste manier te adviseren. Wij hebben kant en klare bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Amsterdam, die u al binnen een paar klikken kunt boeken. Dit scheelt u in de regel behoorlijk wat tijd en werk!

Wij bieden daarnaast verschillende type activiteiten aan, die wij hebben onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan een thematische stadswandeling of tour (over de bijvoorbeeld de Wallen of de Jordaan), een leuke en goedkope rondvaart in Amsterdam, een dinerspel en verschillende teambuilding activiteiten zoals een speurtocht of een puzzeltocht.

Wat betreft restaurants kunnen wij u ook adviseren. Wij versturen onze klanten, ook nadat zij één van onze voorgedragen restaurants hebben bezocht, altijd evaluatieformulieren om de kwaliteit te waarborgen. U kunt dus verzekerd zijn van een leuk, origineel en kwalitatief evenement.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel met ons kantoor. Wij kunnen u vrijblijvend uitgebreidere informatie verschaffen en versturen in de vorm van een PDF brochure of email. Daarnaast houden wij ook rekening met al uw wensen, die wij in uw programmavoorstel zullen verwerken.

Meer leuke tips

Voor meer leuke activiteiten in bijvoorbeeld Amsterdam bezoekt u ook de website van Funny Events bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest tips en ideeën of de Dagjenaaramsterdam.nl of boek een rondvaart Amsterdam. Voor culinaire uitjes kijkt u op www.walkingdinners.nl Lees meer op het blog

Naast het huren van DJ’s muziek, coverbands, acts en meer live activiteiten kunt u bij ons ook kant en klare groepsuitjes en bedrijfsuitjes organiseren. Denk hierbij aan teambuilding spellen, dinerspellen, workshops en meer! Met bijna 10 jaar ervaring maken wij van uw evenement een groot succes!