Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

GoGo danser(s) huren

€400

p.p. incl. BTW

Onze professionele crowdpleasers en (GoGo) dansers zijn inzetbaar op diverse locaties en voor diverse activiteiten! Uiteraard zijn onze dansers in het bezit van goede dansvaardigheden en bereiden zij zich goed voor op een optreden. Kies voor een spetterende act voor uw bedrijfsfeest, opening of bijvoorbeeld een themafeest.

GoGo dansers boeken? Ideaal voor uw bedrijfsfeest, huwelijk/bruiloft of opening!
Al vanaf € 400,00 euro te boeken
Gecertificeerde dansers, in het thema van uw avond, entertainment en interactie met uw publiek; dansers en danseressen beschikbaar!
Het is tevens mogelijk om de GoGo dansers met eten, drinken, (programma)boekjes of anderere items te laten rondgaan. Daarnaast is deze act ook te combineren met andere unieke acts!
Bekijk video('s)

Uniek entertainment op uw eigen locatie!

De GoGo danseressen en Crowdpleasers dansen normaal gesproken 2×12 minuten, 3×12 minuten of 4×12 minuten. Uiteraard kan dit in overleg ook worden aangepast naar uw wensen. Op elke muziekstijl passen zij zich aan, en elke dansset dragen zijn een andere outfit. Styling wordt verzorgd door Feestbureau verzorgd en is inbegrepen bij de prijs. Naast deze dansact kunt u nog veel meer dansacts boeken! Bij feestbureau kunt u altijd het beste entertainment op locatie inhuren voor uw feesten en partijen. Neem contact op met ons salesteam om uw wensen te bespreken.

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje