Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Vuurspuwer huren

€350

p.p. incl. BTW

Een vlammende act op uw eigen evenement, bedrijfsfeest of presentatie? Bij ons kunt u een vuurspuwer, vuurvreter of vuurjongleur huren!

Een vlammende act tijdens uw evenement!
Al vanaf € 350,00 euro te boeken
Vuurspuwer, vuuranimatie, vuurvreten en/of vuurshow
Neem contact op voor de mogelijkheden
Bekijk video('s)

Vlammend entertainment tijdens uw evenement

Onze professionele vuurspuwers vullen uw evenement, bedrijfsfeest, opening, huwelijk & bruiloft of concert aan met een unieke act. Gebruik deze vuurspuwer act om uw evenement of activiteit zichtbaar te maken, u trekt gegarandeerd de aandacht!

Met onze jarenlange ervaring in het evenementenvak bieden wij de hoogst mogelijk kwaliteit tegen de beste prijs. U kunt bij ons al een vuurspuwer inhuren voor ca. 350,00 euro (excl. BTW.). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om meerdere vuurvreters in te huren voor een compleet concept.

Heeft u een brandende vraag over onze vuurspuwers? Wilt u een vuurspuwer inhuren? Of een complete vuurshow? Of bent u op zoek naar een themafeest met meerdere activiteiten en acts? Wij zijn in heel Nederland en België actief. Wij ontvangen veel boekingen voor een vuurspuwer in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Friesland, Limburg – maar komen uiteraard naar elke plek. Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje