Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Feestbureau DJ

★★★★★
5 5 1
Super avond gehad!

DJ Ramos

★★★★★
5 5 1
Via deze website DJ Ramos geboekt! Wij waren zeer tevreden over deze avond! Hij heeft er echt een feestje van gemaakt!

Dansact

★★★★★
5 5 1
Contact met feestbureau verliep erg goed, zij hebben goed ingesprongen op onze wensen en wij waren erg blij met de dansact/flashmob tijdens de opening van onze nieuwe vestiging.

Disco Dj

★★★★★
5 5 1
Vorige week hebben wij een Disco Dj geboekt op ons bedrijfsfeest. Joost heeft het geweldig gedaan en wij hebben het er nog dagen over gehad... super dus!

Typetje

★★★★★
5 5 1
Wij huurden twee Amsterdamse typetjes in voor onze bedrijfsborrel. Wat waren zij hilarisch, en niemand had het in het begin door! Erg leuke act en voor herhaling vatbaar; volgend jaar willen we ze weer 🙂

Accordeonist

★★★★★
5 5 1
Wij boekten accordeonist Jim tijdens onze rondvaart. Leuke kerel en wij hebben ook nog met hem meegezongen, want hij had tekstboekjes bij zich... we leken het Zwanenkoor wel.

zombie act

★★★★☆
4 5 1
Zeer content met de zombie act die jullie geleverd hebben!