Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Zombie Act

€750

p.p. incl. BTW

Onze weerzinwekkende zombies heten uw gasten welkom en voeren daarna een ook nog een dansact uit! Dit wordt een echte thriller! Ideaal als Halloween act of een opvoering tijdens een horror ochtend, middag of avond!

Ideaal voor een horror avond of Halloween act
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Inclusief zombies, visagiste & 1 of 2 dansshows
Maatwerk choreografie mogelijk. Uiteraard zijn onze zombies ook in te zetten voor andere activiteiten.

Horror en Halloween Acts & Entertainment inhuren?

U gaat een horror of Halloween avond organiseren? Of u organiseert een vrijdag de 13e feest? Bij ons bent u aan het juiste adres voor entertainment op locatie! Naast een ontvangstact of entreeact met spooky muziek kunt u bij ons ook horror typetjes boeken, een complete Thriller act, een horror themafeest of bijvoorbeeld een Halloween themafeest. Natuurlijk kunnen wij een choreografie op maat maken. Om u goed van dienst te kunnen zijn maken wij hiervoor graag een offerte op maat.

Neem contact op met één van onze medewerkers en bespreek uw wensen. Een op maat gemaakt act is altijd mogelijk in elk gewenst thema. Bijvoorbeeld; 70’s, 80’s, maffia avond of een casino horror avond!

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje