Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Ik Hou van Holland Quiz

€27

p.p. incl. BTW

Ontdek Nederland opnieuw met het ‘Ik Hou van Holland’ dinerspel of de losse quiz op locatie! Test je kennis over ons land met vragen over geschiedenis, muziek, sport en meer. Een unieke avond vol gezelligheid, Hollandse ambiance en heerlijke gerechten. Beschikbaar door heel Nederland, dus boek nu en beleef een onvergetelijk uitje met vrienden, familie of collega’s!

Speel de Ik Hou van Holland Quiz (los of als dinerspel) 
Al vanaf € 27,50 euro p.p. te boeken (losse quiz)
Boek het dinerspel inclusief een restaurant en privé ruimte in de stad van jullie keuze. Boek hem bijvoorbeeld in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen of in de stad van jullie keuze*

*Vraag naar de mogelijkheden!

Het leukste Ik Hou van Holland uitje!

Waarom is het ‘Ik Hou van Holland’ Dinerspel zo’n geweldig idee?

Dit is absoluut een van onze topfavorieten! Stel je kennis van Nederland op de proef met vragen over geschiedenis, sport, muziek, amusement en natuurlijk ons geliefde Koningshuis! Welk team gaat er met de eer vandoor en wie van jullie blijkt een verborgen talent te hebben voor Nederlandse trivia? Het beste deel? Deze quiz kan volledig op maat worden gemaakt. Hoe goed ken jij je vrienden, familie of collega’s? Misschien ontdek je verrassende feiten tijdens dit spel! Laat ons weten wat jouw ideale quizervaring is en wij maken het werkelijkheid!

Waar kun je je op verheugen tijdens deze bijzondere avond?

Jullie worden ontvangen in een sfeervolle privéruimte, helemaal voor jullie gezelschap gereserveerd. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de ruimte doordrenkt is met een gezellige Hollandse ambiance. Onze enthousiaste quizmaster heet jullie welkom en verdeelt de groep in “Team Oranje” en “Team Holland”. Vanaf dat moment is het één groot feest! Verwacht een avond vol foute boybands, Nederlandse meezingers, nostalgische televisiemomenten en feestelijke verwijzingen naar ons koninklijk huis. En natuurlijk eindigen we met het spannende rad, waarbij de opwinding tot het laatste moment blijft hangen! Tussen de rondes door worden jullie verwend met heerlijke gerechten die je van tevoren hebt gekozen. Genieten van begin tot eind!

Deze unieke ervaring is beschikbaar door heel Nederland, dus waar je ook bent, wij brengen de Ik Hou van Holland-gekte naar jou toe!

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje