Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Jazzduo huren of boeken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een Jazzduo boeken

Muziek Centrum Nederland is als onderdeel van feestbureau.nl hét platform waar jazzmuzikanten vanuit het gehele land kunnen worden geboekt. Bij ons is het huren van een Jazzduo net zo gemakkelijk als het mee-swingen op de jazzy sounds van de muzikanten. Dat is mooi, want een jazz duo is één van de meest populaire formaties voor het neerzetten van de juiste sfeer tijdens menig ceremonie. De Jazzduo’s stellen zich op onze website aan je voor en natuurlijk neem je voor maatwerk vrijblijvend contact op met ons team.

Jazz muziek is een breed begrip, denk maar aan experimentele- en improvisatie jazz, opzwepende Dixieland jazz of sfeervolle achtergrondjazz. Binnen ons gevarieerde aanbod aan Jazzduo’s vind jij dan ook vast de juiste muzikale omlijsting voor jou aankomende event! Een zwoele jazzzangeres met begeleiding van een basgitarist of een meerstemmig duo dat zichzelf begeleidt op piano, blaasinstrument en/of drums: klinkt dit niet als de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld jouw receptie of bedrijfsfeest?