Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Klassiek duo huren of boeken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een klassiek duo boeken

Het boeken van één van onze klassieke duo’s doe je snel en gemakkelijk via onze website. Maar wij weten ook dat het organiseren van een gelegenheid, evenement of feest veel omhanden heeft. We helpen je daarom graag met het verzorgen van de klassieke muziek, alsook de organisatie daaromheen. Licht en geluid, op- en afbouw maar ook het creëren van de juiste sfeer of het verzorgen van catering kun je aan ons uitbesteden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De klassieke duo’s zijn er voor elke speciale gelegenheid, zoals recepties, jubilea of personeelsdagen. Zij brengen de meest prachtige klassieke stukken ten gehore middels piano, viool of klassieke zang bijvoorbeeld. Professionaliteit is daarbij gegarandeerd: deze duo’s hebben een conservatorium- of een andere relevantie achtergrond in de klassieke muziek. Een nog belangrijkere gemene deler echter, is de passie voor de muziek. Die zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt opgeroepen bij de door jouw te organiseren gelegenheid.