Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Klassiek orkest huren of boeken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een klassiek orkest boeken

Wij kunnen mooi ons organisatietalent laten zien wanneer je een klassiek orkest bij ons boekt. Meerdere muzikanten, muziekinstrumenten, een juiste akoestiek: het zijn zomaar een aantal factoren die de logistiek extra uitdagend maakt. Geen zorgen, zelden is iets te gek voor ons! Wij houden van maatwerk. In overleg met jou nemen we graag het een en ander van je over. Naast de muzikale omlijsting kan dit ook het organiseren van andere faciliteiten als catering of fotografie zijn. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk hier ons aanbod in klassieke orkesten. Het huren van een klassiek orkest staat gelijk aan een sfeervolle, elegante muzikale omlijsting van jouw evenement. Een klassiek orkesten is veelzijdig. Gelegenheden kunnen dan ook uiteenlopen van huwelijksceremonies, diners en recepties tot verjaardagfeesten en bedrijfsborrels. Ben je daarbij op zoek naar bescheiden achtergrondmuziek of mogen jij en je gasten overweldigd worden door een concert van wereldformaat? Deze stuk voor stuk klassiek geschoolde muzikanten brengen hoe dan ook met verve en enthousiasme hun muziek aan het publiek over.