Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Orkest huren of boeken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een orkest boeken

Het huren van een orkest gaat bij ons net zo gemakkelijk als het boeken van elke andere muzikant of artiest. Vul je gegevens in op de website en geef je voorkeuren voor een bepaald orkest aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passende – vrijblijvend e- offerte. Telefoneren kan natuurlijk ook altijd. Omdat een geheel orkest ook meer van de organisatie vraagt (denk aan meerdere orkestleden, instrumenten, etc.) zijn we je ook daarmee graag van dienst!

Het boeken van een klassiek orkest of ensemble bij Muziek Centrum Nederland, als onderdeel van feestbureau.nl, betekent het boeken van een elegante muzikale omlijsting van bijvoorbeeld jouw trouwceremonie of diner. Wij verstaan echter veel meer onder het begrip ‘orkest’. Onder deze noemer kun je bij ons daarom ook brassbands, zanggroepen en Dixieland bands huren. Feestelijke jazz, swingende salsa, sfeervolle meerstemmige zang; vanzelfsprekend zetten deze orkesten stuk voor stuk een geheel andere sfeer neer, passende bij de gelegenheid die jij voor ogen hebt.