Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Een pianist boeken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een pianist boeken

Een pianist kan natuurlijk niet zonder zijn of haar vleugel. Is er op de locatie geen piano aanwezig? Wij zorgen er dan voor dat wanneer je een pianist wilt huren, er ook een geschikte vleugel beschikbaar zal zijn. Neem voor details en andere mogelijkheden online of telefonisch contact met ons op. Ook voor maatwerk en aanvullende diensten staan wij graag voor je klaar!

Zet de toon voor jouw aankomende feestje en boek een pianist! Met het huren van een pianist zit je namelijk altijd goed. Wie kan immers de zoetgevooisde klanken van de vleugel weerstaan? Ga bijvoorbeeld voor een pianist wanneer je op zoek bent naar rustige achtergrondmuziek die een zogeheten ‘sophisticated’ sfeer creëert tijdens diner of receptie. Veel pianisten in ons aanbod kunnen zichzelf bovendien begeleiden terwijl ze mooie ballades of uptempo nummers vertolken. Bekijk in alle rust op onze website wat de boekingsmogelijkheden per artiest precies zijn.