Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Een swingend popduo inhuren? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een popduo boeken

Een avondvullend muziekprogramma of een kortere muzikale begeleiding? Bij het boeken van een popduo is er veel bespreekbaar. Bekijk hier op de website van Muziek Centrum Nederland eerst rustig de verschillende popformaties. Van rock en tribute duo’s tot akoestisch en eigen repertoire: dat popmuziek een breed genre is, zie je terug in het aanbod van verschillende artiesten. Denk je ook aan bijpassende faciliteiten zoals catering of fotografie? Bespreek de mogelijkheden vrijblijvend met ons enthousiaste organisatieteam!

Een popduo uit ons aanbod kan zomaar het hoogtepunt worden van jouw te plannen verjaardag, bruiloft of jubileum! Samen spelen ze voor jou en jouw gasten de sterren van de hemel. Het voordeel van een popduo is dat zij vaak multi inzetbaar zijn; van rustige, romantische ballads voor ceremoniële momenten en uptempo popnummers voor wanneer het feestgedruis los mag barsten. Popduo huren? Bekijk nu op onze website het aanbod van geschoolde, enthousiaste popduo’s.