Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Robot Walking Act

€425

p.p. incl. BTW

Een unieke (dance) act! De Robot Walking Act is de ideale act om te boeken voor een spetterende opening, presentatie of bedrijfsfeest. Zij verwelkomen uw gasten en voeren ook nog een dans act uit (ca. 20 minuten). Daarnaast kan iedereen ook nog op de foto met deze ijzersterke monsters. Uiteraard zijn zij ook in te huren voor andere activiteiten.

Een echte eyecatcher voor uw feest!
Al vanaf € 425,00 euro te boeken
De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de foto met uw gasten, flyers uitdelen of een dansact uitvoeren
Steltenloper huren? Ook zijn robots op stelten mogelijk voor een stelt walking act (De locatie waar de act zal plaatsvinden moet dan minimaal 3 meter hoog zijn).
Bekijk video('s)

Unieke Robot Act huren?

Deze industriële stalen rossen kunnen van uw themafeest, bedrijfsuitje of opening een waar succes maken! Standaard wordt dit pakket geleverd met eigen dancemuziek, maar deze mag u ook zelf bepalen. Daarnaast zijn onze walking robots bijvoorbeeld ook geschikt om te laten flyeren, uw gasten welkom te heten of te boeken als een begeleider van één van uw speciale gasten bij de entree. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen er samen met u voor dat dit een onvergetelijke ervaring is voor uw gasten.

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje