Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Muziek huren voor uw feest of bruiloft? Welkom bij Feestbureau.nl voor het boeken van een band, muzikant of muziekduo voor uw bedrijfsfeest, huwelijk of verjaardag.

Een solist boeken

Het huren van een solist voor jouw partij doe je bij ons met alle gemak. Bekijk gerust ons ruime aanbod op de website. De lijst solisten varieert van zangers en zangeressen tot professionele bespelers van uiteenlopende instrumenten. Bij vragen en speciale wensen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij regelen (eventueel in overleg) ook bijkomende zaken als de reis van de muzikant en aanwezigheid van de juiste instrumenten en apparatuur.

De magische muzikaliteit van een solist kan heel wat betekenen voor de sfeer van jouw feest. Dat romantische lied op jullie bruiloft, vertolkt door een topzangeres bijvoorbeeld. Een onbedwongen sfeer tijdens die borrel zet je kracht bij met de gezellige klanken van een enkele gitarist. Of wat dacht je van de zoete klanken van een harpist op de achtergrond óf het swingende geluid van de saxofonist? Maak persoonlijk een keuze voor een bepaalde solist uit ons ruime aanbod. Zet hiermee de ‘toon’ voor jouw feest!