Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Comedian Harry

€500

p.p. incl. BTW

Een professionele stand-up comedian huren? Harry is de perfecte match voor uw zakelijke event, bedrijfsfeest of speech. Good looking, slim, snedig en voor erg grappig! Al vele grote bedrijven gingen u de afgelopen jaren voor. Naast comedian is Harry ook in te huren als spreker en is hij gespecialiseerd in maatwerk opdrachten.

Stand-up comedian Harry is in te huren voor een comedyshow, maatwerk comedy, wrap-up comedy, humorvolle presentator, fake speaker en comedy workshop leider.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Opdrachtgevers o.a.: NRC, Rabobank, Honda, Grolsch, KPN, Van Lanschot, Accenture, O’Neill, Dell, Volkswagen, Mise en Place, Microsoft e.v.a.
Bekijk video('s)

Een professionele comedian huren of boeken?

De kracht van humor kan nooit worden overschat. Wat is er mooier dan lachen om anderen en vooral ook om jezelf? Een flinke portie relativering werkt heilzaam en ondertussen wordt ook nog eens alles onder de aandacht gebracht wat belangrijk is voor uw organisatie, maar dan met een flinke dosis humor. Wat leeft er onder de mensen binnen uw organisatie of onder uw klanten? Wat zijn hun kerntaken, hoe is de werksfeer, waar balen ze van, wat vinden ze fantastisch, hoe trots zijn ze op uw organisatie en waar zien ze zichzelf in de toekomst? Een comedy optreden door Harry met veel inhoudelijke verdieping heeft veel impact op uw medewerkers of klanten en echoot nog lang na.

Andere comedians huren?

Wij bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen uit andere comedians. Wij leveren voor elk budget een comedian en kunnen tevens een gehele comedyshow voor u organiseren, inclusief licht en geluid. Neem contact op met ons team en bespreek de mogelijkheden!

   Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje