Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Decoratie huren voor uw evenement, themafeest of bijvoorbeeld bruiloft/huwelijk?

Naast muziek is de look and feel van uw locatie vaak van doorslaggevend belang. Bij onze speciale decoratietak bieden wij u bijna aan 4000 m2 aan themadecoraties die wij overal in Nederland, België of Duitsland kunnen opbouwen en afbouwen. Wij bieden hierin een fullservice pakket dat geheel naar uw wensen wordt neergezet. Deze decoraties en decorstukken worden bijvoorbeeld ook ingezet bij onze eigen themafeesten en daarnaast verzorgen wij ook graag de complete aankleding en inrichting van uw feestzaal, inclusief decorateurs.

Wij kunnen uw bedrijfsfeest, relatiedag, festival, evenement of bijvoorbeeld een huwelijk sfeervol aankleden. De mogelijkheden hierin zijn werkelijk eindeloos… en u kunt zich op ons woord vertrouwen! Als uw gewenste decoratie er niet is, dan maken wij dit zoals u dit wenst.

Wij beschikken over meer dan 30.000 verschillende attributen, van gigantische papegaaien en koeien, gigantische kroonluchters, achtergrond decor, decordoek, decor rekwisieten, complete podia met licht en geluid tot een compleet indoor kasteel.

Bent u op zoek naar bepaalde themadecoraties? Geeft het aan bij uw aanvraag en wij zullen u voorbeelden versturen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de showroom in Noord-Holland te bekijken.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van decoratie voor uw evenement. Daarnaast bieden wij ook losse decorstukken & decor verhuur voor uw evenement. Stel met ons een complete themadecoratie samen voor uw evenement of feest op locatie.