Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Huwelijk voor 1 dag

€250

p.p. incl. BTW

Een symbolische bruiloft organiseren? Vanaf nu is het mogelijk om onofficieel én voor 1 dag te trouwen tijdens onze ‘Huwelijk voor 1 dag’ act!

Geef het ‘Ja-woord’ tijdens een onofficiële huwelijksceremonie.
Al vanaf € 250,00 euro te boeken op jullie eigen locatie
Vraag naar de maatwerk mogelijkheden

Een blijvende herinnering tijdens jullie ‘fake wedding’

Onder leiding van een ervaren ceremoniemeester maken wij er een grappige of juist heel romantische dag van en simuleren wij een echte huwelijksceremonie. Daarnaast schrijven we samen een speech en voelt eigenlijk alles echt tijdens dit nep huwelijk, inclusief het rode loper moment, de huwelijksgeloftes, getuigen, ondertekenen van het ‘certificaat’, (plastic) ringen en foto van de kus.

De ceremonie is op elke plek in Nederland te boeken. Mochten jullie ergens al een borrel, evenement, verjaardag of diner organiseren dan is dit prima te combineren. Daarnaast bieden wij ook complete pakketten aan en werken hiervoor met verschillende vaste partners in Nederland. Voel je bruid en/of bruidegom voor een dag. Een unieke en originele gimmick om elkaar (weer) voor eeuwig de liefde te verklaren!

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje