Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Typetjes op Maat

€250

p.p. incl. BTW

Bent u op zoek naar een bepaald typetje? Een typetje met een lokale tongval of juist iemand die in eerste instantie niet eens opvalt? Wij leveren professionele acteurs en actrices die u voor elk evenement kunt boeken.. en uiterlijk helemaal gestyled!

Een speciaal typetje nodig? Of meerdere typetjes inhuren? Ideaal voor uw bedrijfsfeest, huwelijk/bruiloft of verjaardag!
Al vanaf € 250,00 euro te boeken
Maatwerk mogelijk

Op zoek naar bepaalde typetjes? Neem contact met ons op!

Of u nu op zoek bent naar typetjes voor uw verjaardag, bruiloft of een bedrijfsfeest: wij hebben een groot aanbod aan verschillende artiesten, animatie en shows. Huur een lokaal typetje in zoals de Amsterdamse Beppie, Rotterdamse Anita of Bossche Brenda of huur een levend standbeeld in op uw evenement. Op onze website lichten wij een aantal typetjes uit, maar het aanbod is te groot om geheel op de site te vermelden. Geef daarom aan wat u zoekt, en wij helpen u graag verder!

Wij bieden uitsluitend professionele acteurs en actrices die de afgelopen jaren hun diensten hebben bewezen. Mochten wij  u in contact brengen met één van onze typetjes, dan zullen wij een contactmoment inlassen zodat u uw wensen kunt bespreken.

Een leuke manier om uw gasten te entertainen is met één van onze typetjes! Zij kunnen dingen uitdelen, zich onder uw gasten gaan mengen of bepaalde attracties presenteren. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Vraag nu een vrijblijvende offerte.

Wij leveren door heel Nederland typetjes. U kunt bij ons typetjes inhuren in de provincies Groningen, Frysland, Drenthe,Overijssel, Gelderland,Utrecht, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant & Limburg.. maar bijvoorbeeld ook voor in België en Duitsland!

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje