Welkom op muziekcentrumnederland.nl, onderdeel van Feestbureau.nl - Evenementen & Entertainment op locatie! Bel 020 770 89 53 of mail ons

Zanggroep boeken of huren? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een zanggroep boeken

Huur een zanggroep in voor een extra sfeervol feestje. De professionele zangers van deze groepen hebben een mooi repertoire paraat. Maar ook speciale verzoeken kunnen uiteraard altijd in overleg met de groep worden gedaan. Een straatoptreden, een receptie in de open lucht, een groot verrassingsfeest of een intiem diner? Deze talentvolle zanggroepen draaien er hun hand niet voor om! Neem voor advies over boekingen en organisatie altijd vrijblijvend contact met ons op.

Laat je verrassen door dijken van stemmen met één van deze zanggroepen! Van energieke Gospel tot charmante acapella zang en gezellige koortjes onder begeleiding van bijvoorbeeld piano of gitaar. Een zanggroep kan net dat beetje schwung geven op menig verjaardagspartij en personeelsborrel. Ook tijdens feestdagen als kerst en sinterklaas zijn zanggroepen graag geziene acts. Bij Muziek Centrum Nederland boek je hoe dan ook de leukste acts in dit genre!